Gita

 

 

Jag har i hela mitt liv levt med ett för min tid och omgivning ovanligt livsperspektiv. Min erfarenhet av verkligheten är en aldrig sinade källa av nya möjligheter i den mystiska vardagsrörelsen mellan mörker och ljus. Jag har alltid litat på oss männsikor och vår inneboende själsmagi och tror att det är det autentiska mötet med oss själva, varandra och jorden som är den kraftfullaste vägen att skapa en hållbar framtid för kommande generationer. 

Jag har därför oavbrutet sökt dessa möten både inom och utom rådande normer och system. Jag har rest i världen och utforskat olika kulturer, gästjobbat inom skilda sammhälls sektorer och gengrer och engagerat mig för saker jag brunnit för. Jag har varit yrkesverksam som lärare, fritidledare, fältasistent och inom missbruktsvården... bland mycket annat. Jag är mamma till två modiga kvinnor, mormor till två underbara sago väsen och har ett magiskt, 20 årigt äktenskap bakom mig. Jag har bott i kreativa och andliga communities, drivit ett familjehem inom missbruksrehabilitering, varit med och startat en friskola med mänskliga världen & kreativitet som profil och även varit del av ett kursgårdsprojekt med fokus på personlig och andlig utveckling. Jag startade mitt första företag 1990. 2007 landade jag med min unika visdom och genialitet, i "Gita - Plug in to your potential" varifrån jag bidragit till vår gemensamm helhet sen dess. 

 

 


Plug in

 

 

Plug in to your potential är ett förhållningsätt till livet som naturligt finns i den verkliga avslappningen i mötet mellan mörkret & ljuset, livet & döden, kroppen & själen, mannen & kvinnan - allt som tillsynes är motsatser. Filosofin vilar i visdomen att andligheten, sexualiteten och kreativiteten i verkligheten är ett homogent och integrerat energiflöde; vår naturliga livskraft. På dessa grunder ger den enklaste och mest praktiska omsorgen om oss själva, varandra och världen autentiska upplevelser av vår fulla potential i det dagliga livet.

 

 

 

Vackert samarbete

 

 

I det livslånga utforskandet av den djupaste, mest mystiska platsen i själen, därifrån kreativiteten och det naturliga livet föds om och om igen, har jag i snart 25 år fått leka med en magisk kvinna. 1000-tals timmar av djup kontemplation, transformerande samtal och osannolik rörelse i levande utbyte; coolare än så blir det inte!


Susanna Nova - founder of Spirited Living

 


Djup inspiration
 

 

Det är så vackert att vara människa. Vi är nästan gulliga när och hur vi försöker få ihop oss själva och livet i den här galna världen. Som förvirrade barn som glömt vad som är naturligt och verkligt gör vi vårt bästa; oändligt modiga och outtröttligt ihärdiga. Mitt i allt hittar jag min största inspiration i de unga för i de flesta fall kan de fortfarande minnas. Mina nära och kära är därför, och av många andra anledningar, min djupaste källa till sann själsnäring och även den kraftfullaste gnistan till att oupphörligen ge av min unika gåva och kärlek till världen.


Min dotter Sanna och hennes son Alve  


Min dotter Maya och hennes dotter Felicia


Min guddotter Ayisha Temple

 

Jag vill ochså nämna och från hjärtat tacka min ex man Jens Ljunggren för 20 år av djupt inspirerande, livsförändrande vardagsmagi i det verkligaste mötet mellan mörker och ljus. Ur vårt nakna mod, vår ärlighet och kärlek rinner fortfarande diamantklar visdom om det naturligt mänskliga genom det jag är och ger. Jag är så oändligt tacksam för det levande mysteriet vi utforskat och delat.

 

Kan inte klara mig utan

 

 

Ulrika Säljeby
Grafisk designer

Mattias Flyckt
Web designer 

Sanna Wigg
Kommunikations strateg

 

 

Helena Henriksson
Fotograf

Albin Östervall
Fotograf

Gita Minou
Fotograf

 

Gita on Instagram

Back to top